Cursos d’idiomes d’alemany i anglès
personalitzats a Mallorca

Connectar amb gent a través del món dels idiomes:
Alemany, anglès i més

Crec que aprendre un altre idioma és com una aventura a qualsevol nivell, ja que no sols entrenes el teu cervell, sinó que també entres en contacte amb altres maneres de pensar, cultures i gent. M’encanta ensenyar als meus estudiants les meves llengües maternes, espanyol i català i compartir els meus coneixements d’alemany i anglès. Beneficia’t dels meus 20 anys d’experiència docent i del meu estil d’ensenyament per a aconseguir els teus objectius d’aprenentatge.

Cursos d’alemany o anglès amb na Leni

Particulars

Totes les classes s’adapten a les teves necessitats i nivell.

Grups

Grups seleccionats per nivells per a l’aprenentatge d’anglès o alemany.

Presencials

Dono la benvinguda a la meva finca als meus estudiants que prefereixen classes presencials.

En línia

Per a més flexibilitat i estalviar temps, també ofereixo classes a través de Skype.

Spanish Lessons Mallorca

Preus de les classes amb Lenidioma

1 persona
25 €1 hora
  • 60 minuts
  • En línia o presencial
  • Classes particulars
2-4 persones
45 €1 hora
  • 60 minuts
  • En línia o presencial
  • Curs d'idiomes privat

* Per al bo de 10 hores se sol·licita el pagament anticipat i té una validesa de 6 mesos.

Ofertes personalitzades

No hi ha problema. Estaré encantada d’acompanyar-te en el teu trajecte d’aprenentatge des del primer moment que el necessitis. Contacta’m!

Cursos grupals

Els cursos d’idiomes d’alemany i anglès en grup començaran a principis de 2024. Si desitges informació, posa’t en contacte amb mi i t’informaré personalment de les pròximes dates.

Tens alguna pregunta?

Si tens alguna pregunta sobre les classes, contacta’m i et respondré en menys de 24 h.

Preguntes freqüents

En les meves classes adquiriràs l’idioma sense adonar-ten, intentaré transmetre’t la passió que tinc pels idiomes, que les hores et passin volant i, alhora, et vagis adonant del teu progrés. Que sigui un passatemps i no, una obligació. Que quan acabis la classe, tinguis ganes de continuar.

Si comences amb l’idioma des de zero, no sols t’ensenyaré la base gramatical, sinó que t’ajudaré a que et puguis comunicar amb poques hores de classe.
El meu principal objectiu és que adquireixis l’idioma per poder parlar des de ja!, i sobretot que et sentis a gust amb el procés d’aprenentatge, sense bloquejos. Deixa que l’idioma flueixi!

En el meu cas t’ofereixo les dues opcions, si tens poc temps, amb el curs en línia t’estalviaràs el temps de desplaçament amb cotxe i, a més, contribuiràs a produir menys diòxid de carboni, així com podràs aprendre còmodament des de casa teva.

Si tens temps i prefereixes un curs presencial, pots venir fins a Manacor, està a uns 50 km de Palma. Manacor és la segona ciutat més gran, després de Palma. T’enviaré la ubicació una vegada hàgim acordat l’inici de les classes.
A l’hivern, les classes tenen lloc a l’interior amb una bona tassa de cafè o te calent i a partir de primavera, els dies de bon temps, gaudiràs de les classes en plena naturalesa de Mallorca, a la terrassa amb els primers raigs de sol tan esperats després del fred hivern. No trobaràs la típica acadèmia, et sentiràs com a casa, faig classes en una casa de camp allunyada del renou urbà.

La meva intenció és crear un ambient relaxat i de confiança per a ajudar-te en l’aprenentatge i adquisició de l’idioma. Tant si tries classes en línia com a presencials, és molt important per a mi proporcionar-te un ambient còmode per a facilitar-te l’aprenentatge i l’adquisició de l’idioma.

Si comences amb un curs individual, adapto el nivell a cada alumna o alumne. Si comences un curs grupal, realitzaràs una prova de nivell per escrit i una altra d’expressió oral per a poder garantir que el teu aprenentatge sigui el correcte, que ni t’avorreixis ni et sentis perdut o perduda.

No, no soc partidària d’usar un sol llibre, simplement com a guia per a l’alumne o alumna, si així ho desitja com a reforç. En les meves classes uso diferents recursos.

No sols t’ajudarà professionalment, sinó que també et serà molt útil quan viatges. A més, sabies que saber diversos idiomes t’ajuda a aprendre més idiomes? Crec que quants més idiomes sabem, més cultures coneixem i més ens obren les portes a altres mons, ens ajuden personal i professionalment.

Crec que no tot és igual per a tots, cada persona és diferent i alguns prefereixen una hora a la setmana, per a poder treballar el vocabulari o el que han vist durant la classe. Uns altres prefereixen dues o més hores a la setmana per a poder practicar la parla: les classes particulars o en grups reduïts t’ajudaran a sentir més seguretat a l’hora de parlar en un idioma diferent al d’un mateix.

No hi ha una quantitat d’hores fixa per a aconseguir parlar un idioma, tot depèn del temps que tinguis, de la teva disposició a l’hora d’adquirir un nou idioma i les ganes. El que sí que és important, és que li dediquis un temps al dia, ja sigui llegint, escoltant música en alemany o anglès, depenent de l’idioma que aprenguis. Sempre que tinguis l’oportunitat d’usar l’idioma, fes-lo, no et tallis!, la perfecció no existeix i d’aquesta manera aprendràs, més ràpid del que t’imagines. Usa l’idioma sempre que puguis, l’important és mantenir-lo viu. Fins i tot el propi idioma, així com aprenem, podem desaprendre un idioma ràpidament, per no usar-lo.

No, només a partir dels 16 anys i a adults.

Només en tractar-se de cursos grupals i en el municipi de Manacor (Porto Cristo i Son Macià) i amb els quals limita (Sant Llorenç, Petra, Vilafranca i Felanitx), sempre amb un cost addicional. Demana’m més informació i te la donaré encantada.