Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web, l’informa del següent:

  • Denominació social: Magdalena María Sureda Ferragut
  • NIF: 18224968K
  • Domicili: Camí de Sa Vall, Pol. 27, Parcel·la 110, 07500 – Manacor (Illes Balears)

Amb els límits establerts en la llei, Magdalena María Sureda Ferragut no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que conté la seva pàgina web.

Els continguts i informació no vinculen a Magdalena María Sureda Ferragut ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Magdalena María Sureda Ferragut poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Magdalena María Sureda Ferragut no pot controlar.

Per tant, Magdalena María Sureda Ferragut no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquesta pàgina web són propietat exclusiva de Magdalena María Sureda Ferragut o els seus llicenciadors.

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Magdalena María Sureda Ferragut.

Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que Magdalena María Sureda Ferragut ofereix a través del lloc web, hauràs de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades t’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les teves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Magdalena María Sureda Ferragut amb la finalitat de poder-te prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-te de les millores del lloc web. T’informem també que tindràs la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: info@lenidioma.es o en l’adreça: Camí de Sa Vall, Pol. 27, Parcel·la 110, 07500 – Manacor (Illes Balears).