L’idioma és el nostre natural

Et dono la benvinguda a Lenidioma
El lloc en el que els idiomes connecten a la gent

Som na Leni i m’encanta compartir la meva passió pels idiomes amb tu.
La meva llar està en la bellíssima illa de Mallorca i et convido que t’uneixis a les meves classes d’anglès o d’alemany, particulars o en grup. Així com també, si ho necessites, ofereixo traduccions professionals especialitzades en temes de l’ecologia i del medi ambient.

Welcome to Lenidioma - where languages connect people
0

Estudiants contents

0

Pàgines traduïdes

0

Anys d’experiència

0

Coses per fer

El lloc perfecte per aprendre idiomes a Mallorca!

M’encanta ensenyar els meus idiomes materns al meu alumnat estranger, així com, compartir els meus coneixements d’anglès i d’alemany amb la comunitat espanyola. Aquesta frase de Ghandi és la que millor defineix els meus pensaments i valors de l’aprenentatge d’idiomes: « Viu com si anessis a morir demà i aprèn com si anessis a viure per sempre ».

Presencial

No importa que les classes siguin presencials o en línia, el meu estil personal d’ensenyament garanteix diversió i èxit en l’aprenentatge.

En línia

Flexibilitat horària i sense desplaçaments. Ofereixo classes privades en línia, per exemple, a través de Skype.

Traduccions professionals i amb atenció al detall

Els meus serveis de traducció a petita escala, però de qualitat, garanteixen als meus clients, no sols professionalitat i experiència certificada, sinó també solucions personalitzades i de flexibilitat màxima. Les meves especialitats són el medi ambient, l’ecologia i la sostenibilitat, àrees en les quals em formo constantment. La meva major experiència és en les àrees de turisme i viatges, salut i medicina i educació i formació. Tradueixo de l’alemany, anglès i francès a l’espanyol i al català.